Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Legnépszerűbb ingyenes tárhelyek képes leírás - Internet.tlap.hu
részletek »

Legnépszerűbb ingyenes tárhelyek - Internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internet.tlap.hu » Legnépszerűbb ingyenes tárhelyek
Keresés
Találatok száma - 6 db
000Webhost (angol)

000Webhost (angol)

A 000webhos 1500 Mb webtárhelyet és 100 Gb adatforgalmat nyújt ingyenesen a felhasználói számára. Az ingyenes tárhelyekhez egy Cpanelhez hasonló kezelőfelületet adnak, mely a valódi Cpanel legtöbb szolgáltatását magában foglalja. Szervereik elég gyorsak és megbízhatóak, viszont az ingyenes tárhelyen egyes szolgáltatásokat (pl. chat) tiltanak, ezért nem árt utánanézni a szabályzatban, hogy az általunk feltöltött tartalom engedélyezett-e. A tárhely teljesen reklámmentes.

Atw

Atw

Az atw szolgáltatásai: 500 MB felhasználható tárhely, PHP / MySQL használat, PHP mail() függvény használata, POP3/IMAP e-mail fiók (SSL), egyéni META tagok, vírus és spam szűrés, gigabites kapcsolat, intelligens adminisztrációs felület, részletes statisztikák, nincs fájlméretkorlát, 24 órás felügyelet és 99,9%-os rendelkezésreállás.

Ingyen web

Ingyen web

Az oldal elsődleges célja, hogy egy helyen megtalálhatóak legyenek a magyar ingyenes tárhely szolgáltatók, valamint a legnépszerűbb külföldi ingyenes tárhelyek. Ezen felül összegyűjtöttem a legnépszerűbb ingyenes weboldalszerkesztőket, aldomain regisztrátorokat, levelezőoldalakat, a legfontosabb weblap kellékeket, az ismertebb ingyenes videómegosztó-, képmegosztó- és fájlmegosztó oldalakat. A linkgyűjtemény fórumában pedig megvitathatjuk az ingyenes tárhelyek előnyeit és hátrányait is.

Internet magazin hírek
Az idei év végére minden háztartásban elérhető lesz a szupergyors internet
Az idei év végére minden háztartásban... Az idei év végére minden magyar háztartásban elérhető lesz a szupergyors, legalább 30 megabit másodpercenkénti (Mbps) adatátviteli sebességű internetszolgáltatás - mondta az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár Tégláson, ahol a Szupergyors internet program keretében átadták a településen kiépített csatlakozási végpontokat. Kara Ákos...
Internet a világűrből
Internet a világűrből Szakértők várakozása szerint 2018 az áttörés éve lehet mindazon cégek...
Szolgáltatók: a januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése
Szolgáltatók: a januári számlákban... Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az...
OkHost

OkHost

Az Okhost 2 Gb-os tárhelyet nyújt ingyenesen, a regisztrációnál több aldomain közül is választhatunk, de akár saját domainnel is igénybe vehető a szolgáltatás. Az oldalon egy fórum is található, melyen feltehetjük a tárhellyel kapcsolatos kérdéseink. A tárheyért cserében hirdetést helyez el a szolgáltató, mely automatikusan történik.

Tárhely, hosting

Tárhely, hosting

A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. A tárhelyeknek alapvetően két formája van, az ingyenes és a fizetős tárhelyek. Az ingyenes tárhelyek sok esetben reklámért cserében ingyenesek, továbbá sokszor elérhetetlenek, ezért a komolyabb oldalakhoz mindenképp fizetős webszervert érdemes választani. Az oldal a legnépszerűbb hazai és külföldi ingyenes és fizetős webtárhelyeket gyűjti össze.

UltraWeb

UltraWeb

Minden felhasználónk ingyen igénybe vehet 200 megabájtnyi tárhelyet. A tárhelyed tartalmát feltöltheted ftp klienssel vagy webes adminisztrációs felületünkről. A tárterületen bármilyen anyagot elhelyezhetsz, ami nem sérti a jó erkölcsöt, szerzői jogot ill. nem ütközik a hatályos magyar jogszabályokba. A már regisztrált oldaladat a felhasználónév.ultraweb.hu illetve a felhasználónév.uw.hu címen érheted el. Szerverünkön lehetőséged van PHP script-ek korlátozott futtatására, az igénybevehető php funkciókról illetve esetleges limitációkról az adminisztrációs felületünkről tájékozódhatsz. Minden felhasználónk ingyenesen vehet igénybe egy darab adatbázist mysql szerverünkön. Így üzemeltethetsz a honlapodon, fórumot, vendégkönyvet stb. Adatbázisodról könnyedén készíthetsz mentést amit miután szerverünk betömörített letöltheted. A funkciót az ultraweb adminisztrációs felületéről érheted el. Ingyenesen nyújtunk honlapodhoz látogatottsági statisztikát, a szolgáltatásunkat nem kötelező igénybevenned, de használata számos előnnyel jár...

Tuti menü