Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internet tv és rádiógyűjtemények képes leírás - Internet.tlap.hu
részletek »

Internet tv és rádiógyűjtemények - Internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internet.tlap.hu » Internet tv és rádiógyűjtemények
Keresés
Találatok száma - 4 db
Online rádió

Online rádió

Rádiók hallgatása interneten keresztül. Online Radió. Jól hangzik? 1, regisztrálj, 2. nézd kedvenc csatornáidat, 3. mentsd el a kedvenceid közé. Kínálatunkból: Pont FM (Bp) (Magyar) Radio Planeta 95.1 (Katowice) (Ismeretlen) Periszkóp rádió (Pécs) (Magyar) 94.5FM Music Box (Thai) (Thaiföldi) TELLSTREAM DANCEHALL (UK) (Angol) stb..

Online Tv

Online Tv

Online nézhető Tv csatornák. Néhány adó a kínálatból: Magyar ATV (Riportok, hírek, közélet) Autonómia (A Duna TV 2. csatornája) BP13 (XIII.kerület hírei. Ha tudni akarja, hogy mi zajlik az Önkormányzat ülésein, akkor nézze a TV13 adásait! Minden szerdán Angyalföldi Magazin . A TV13 műsoraival hétfőn, szerdán és pénteken 17. 30-18. 30 között találkozhatnak) Budapest TV (A BP TV adása) City TV (Budapest V.kerületi KábelTV) Civil TV (Szentes,Csongrád,Mindszent, Kunszentmárton kistérségi TV. Műsorkezdés: naponta 19 órakor, ismétlések 4 óránként, közben Képújság).

Online tv portál

Online tv portál

Az oldal interneten keresztül nézhető online tv-ket gyűjt össze. Az Online tv kifejezés az Interneten való televíziónézést foglalja magába. Ez a módja a televíziózásnak egyre nagyobb népszerűségnek örvend szerte a világon.

Internet magazin hírek
Szolgáltatók: a januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése
Szolgáltatók: a januári számlákban... Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az internet-szolgáltatás áfája, a csökkentés az internetszolgáltatók januári számláiban jelenik meg, az áfa módosításával arányosan az előfizetési díjak is csökkentek - közölték a szolgáltatók az MTI érdeklődésére. A Telenor, a Vodafone, a Magyar Telekom, a Digi Kft., és a UPC Magyarország Kft....
A csaló vírusirtó alkalmazások veszélyeire figyelmeztet az NMHH
A csaló vírusirtó alkalmazások... A csaló vírusirtó emeltdíjas alkalmazások már egyre több előfizetőt...
A NAV internetes oldalán nyújt segítséget a biztonságos internetes vásárláshoz
A NAV internetes oldalán nyújt... A biztonságos internetes vásárláshoz nyújt segítséget a Nemzeti Adó- és...
Online TV, rádió - Online Média

Online TV, rádió - Online Média

Online Média oldal: online TV és rádióadók ingyen! 2007 óta működő folyamatosan frissülő TV nézéssel és rádiózással foglalkozó médiaportál. Külföldi és magyar online TV csatornák: M1, M2, Duna TV sportcsatornák stb. Tévézz az interneten - Online média! TV nézéssel, TV műsorokkal kapcsolatos rendszeresen frissülő hírek és RSS hírszolgáltatás, újdonságok, fórum és csetelési lehetőség TV nézés közben. Sportesemények élő közvetítése, mesefilmek, kabaréfelvételek: Hofi, Markos-Nádas, Fábry, Gálvölgyi-Bajor stb.

Tuti menü