Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes online alkalmazások képes leírás - Internet.tlap.hu
részletek »

Ingyenes online alkalmazások - Internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internet.tlap.hu » Ingyenes online alkalmazások
Keresés
Találatok száma - 5 db
Forráskód nézegető

Forráskód nézegető

Megmutatja a honlapok HTMLl forráskódját. A forráskód néző modullal bele kukkanthatunk egy adott weblap forrás kódjába. Megnézhetjük, milyen karaker kódolással dolgozik, mi honnan ered(pl. fájl), és persze bármit megláthatunk, amit használnak. Az oldal nagy segítségére lehet a kezdő webmesterek számára.

Google Dokumentumok

Google Dokumentumok

Online irodai szoftvercsomag a Google-tól. Létrehozás és megosztás az interneten: Villámgyors létrehozás, szerkesztés és feltöltés Importálhatja már meglevő dokumentumait, táblázatait és prezentációit vagy teljesen újakat is létrehozhat. Hozzáférés és szerkesztés bárhonnan a világon: Mindössze egy webböngészőre van szüksége. Dokumentumai, táblázatai és prezentációi biztonságos helyen vannak az interneten. Változtatások megosztása valós időben: Ha másokat is meghív a dokumentumok szerkesztésére, egyszerre végezhetik a módosításokat. Mindez ingyen: Egy fillérjébe sem kerül.

NOD32 online vírukeresés (angol)

NOD32 online vírukeresés (angol)

A szoftver feltelepítése nélkül online kereshetünk a gépünkön vírust. Angol leírás: Eset Online Scanner is a user friendly, free and powerful tool which you can use to remove malware from any PC utilizing only your web browser without having to install anti-virus software. Eset Online Scanner uses the same ThreatSenseŸ technology and signatures as Eset Smart Security/Eset Nod32 Antivirus, and is always up-to-date. Important: Administrator privileges are required to run Eeset Online Scanner...

Internet magazin hírek
Az idei év végére minden háztartásban elérhető lesz a szupergyors internet
Az idei év végére minden háztartásban... Az idei év végére minden magyar háztartásban elérhető lesz a szupergyors, legalább 30 megabit másodpercenkénti (Mbps) adatátviteli sebességű internetszolgáltatás - mondta az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár Tégláson, ahol a Szupergyors internet program keretében átadták a településen kiépített csatlakozási végpontokat. Kara Ákos...
Internet a világűrből
Internet a világűrből Szakértők várakozása szerint 2018 az áttörés éve lehet mindazon cégek...
Szolgáltatók: a januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése
Szolgáltatók: a januári számlákban... Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az...
Qr-kód generátor

Qr-kód generátor

Készítsen weboldalához saját ingyenes QR kódot. A színek és a méretek is szabadon választhatóak, így az Ön tetszésének megfelelően készítheti el. Minél több helyre teszi, annál többen találnak majd oldalára. Többszörözze meg oldala látogatottságát, helyezze el minél több helyen QR-kódját. Saját QR-kódja segítségével könnyebben megtalálják weboldalát az interneten. Helyezheti reklámtárgyakra, pólókra, hirdetésekbe vagy bármilyen egyéb olyan helyre, amely reklámfelületként szolgálhat. Szolgáltatásunk ingyenesen igénybe vehető!

Webfordítás

Webfordítás

Több nyelvű online szótárprogram. A szótár segítségével nemcsak szavakat, hanem teljes szövegeket is lefordíthatunk, sőt a robottal fel is olvastattatunk. a szótárban számtalan nyelv közül választhatuunk, és teljes weblapokat is lefordíthatunk vele. Bár a fordítás nyelvtanilag nem tökéletes, mégis jól érthető a fordított szöveg.

Tuti menü