Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Honlapszerkesztés házilag képes leírás - Internet.tlap.hu
részletek »

Honlapszerkesztés házilag - Internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internet.tlap.hu » Honlapszerkesztés házilag
Keresés
Találatok száma - 15 db
Bloglap

Bloglap

A rendszerrel hagyományos blogot, vagy weblapot készíthetsz, hiszen időben egymást követő cikkeket és különálló oldalakat is létrehozhatsz. Címoldalad lehet akár a friss cikkek listája akár egy általad kiválasztott oldal. A szerkesztői felület modern Web 2.0 technológiával készült, így gyors és áttekinthető. Minden cikket és oldalt egy beépített szövegszerkesztővel szerkeszthetsz meg melybe egy fájlkezelő is beépítésre került a képek, dokumentumok (pl. Word, Excell, PowerPint, PDF, stb), tömörített fájlok (pl. zip, rar, stb) kényelmes feltöltéséhez.

Eoldal

Eoldal

Szeretnél saját honlapot? Velünk három perc alatt készíthetsz egyet, teljesen ingyen. Csupán regisztrálnod kell. A saját honlapodra többféleképpen tudsz szöveget beilleszteni. Mivel az első dolog, amit a felhasználók látnak a nyitóoldalad, ezért itt az oldal alapvető információkat add meg. Ezenkívül természetesen felvihetsz még új oldalakat, melyeken további információk, cikkek, bejegyzések is szerepelhetnek. Ahhoz, hogy a felhasználók könnyen el tudjanak igazodni az honlapodon, érdemes az oldalakat menüpontokba rendezni. Az oldalakhoz, bejegyzésekhez Fotóalbumot is rendelhetsz, de akár egyes képeket is bemásolhatsz. Minden oldaladnál engedélyezheted a látogatóknak, hogy hozzászóljanak a cikkekhez. A korábbi bejegyzések között tudsz keresni az oldalon, de erre a célra az archívumot is használhatod...

Google Analytics

Google Analytics

A Google Analytics nagyvállalati szintű internetes elemzési megoldás, amely széles körű rálátást biztosít webhelye forgalmára és a marketinghatékonyságra. A hatékony, rugalmas és könnyen használható funkciók segítségével teljesen új szempontból tekintheti meg, és elemezheti a forgalmi adatokat. A Google Analyticsnek köszönhetően célzottabb hirdetéseket írhat, határozottabb marketingelképzeléseket fogalmazhat meg, és több konverziót eredményező webhelyeket hozhat létre.

Internet magazin hírek
Az idei év végére minden háztartásban elérhető lesz a szupergyors internet
Az idei év végére minden háztartásban... Az idei év végére minden magyar háztartásban elérhető lesz a szupergyors, legalább 30 megabit másodpercenkénti (Mbps) adatátviteli sebességű internetszolgáltatás - mondta az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár Tégláson, ahol a Szupergyors internet program keretében átadták a településen kiépített csatlakozási végpontokat. Kara Ákos...
Internet a világűrből
Internet a világűrből Szakértők várakozása szerint 2018 az áttörés éve lehet mindazon cégek...
Szolgáltatók: a januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése
Szolgáltatók: a januári számlákban... Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az...
Honlapkészítés

Honlapkészítés

A mostani post arról fog szólni mik azok a dolgok amiket szem előtt kell tartani a honlapkészítés során. Legalábbis én miket szoktam betartani. Sok ilyen szabály van, vannak egészen kézenfekvő dolgok. Biztons, hogy sok dolog kimarad, ha ilyet látsz írd be a kommentekbe. 1. Honlapkészítés szabály: Átlátható, egyértelmű felület Az egyik legfontosabb egy honlap esetében, hogy ha valaki ránéz egyből eligazodjon rajta. Sokan szeretnek mindenféle formabontó dolgot alkalmazni aminek az eredménye legtöbbször, egy rosszul kezelhető weboldal.Fontos, hogy ha valaki ránéz az honlapunkra, egyből lássa, kinek az oldalán van, hol tud navigálni az oldalon belül és központi helyen legyen a legfontosabb tartalmunk. Sokan rengeteg energiát fektetnek egy olyan dolgok kitalálásába és kivitelezésébe ami lehet, hogy nem is működik. Aki zseninek érzi magát próbálkozhat ezzel mindenki másnak ajánlom a megszokott, és jólbevállt fogásokat. Az emberek szeretik és könnyebben tudják kezelni a hagyományos felépítésű honlapokat, tehát nézz meg 100 oldalt és válaszd ki a legklasszikusabb felépítést...

Honlapkészítés fejlesztői szemmel

Honlapkészítés fejlesztői szemmel

Hasznos információk, segédletek honlapkészítés, banner készítés, flash programozás, keresőoptimalizálás témakörben. A szerkesztő gondolatai az oldalról: Ha honlapot szeretnél készíteni esetleg készítettni de kevés információd van a témában akkor érdemes lesz olvasgatnod ezt a blogot. Próbálok sok hasznos infót megosztani a nagyérdeművel és néha hasznos segédleteket is fogok feltölteni. Jómagam immár 6 éve foglalkozok webfejlesztéssel. Kezdetben mint html programozó indultam majd szép lassan átnyergeltem a webdesign-ra. Jelenleg webdesign-al, keresőoptimalizációval, és flash programozással is foglalkozom, de belekóstóltam az alap php programozásba is. Ezek mellett bannereket készítek valamint skineket a két népszerűbb keretrendszerhez a wordpresshez és a joomlához.

HTML leírás

HTML leírás

A HTML formátumú dokumentumok megtekintése egy ún. "World Wide Web böngészőprogrammal" lehetséges. Hogy miért? A HTML dokumentum-formátumot tekinthetjük az ún. hyper-text egyik megvalósítási formájának is. A HTML dokumentum egy olyan szövegfájl, amely a szövegen kívül tartalmaz ún. "HTML-tag"-eket - formázóutasításokat -, valamint megjelenítendő objektumokra történő hivatkozásokat is. Ezek a HTML formázóutasítások (más szóval: parancsok, elemek) befolyásolják a dokumentum megjelenítését, kapcsolatait. Ezeket az utasításokat a böngészőprogram értelmezi és végrehajtja. Ezen okból a formázóutasítás mindig megelőzi azt a részét a dokumentumnak, amelyre vonatkozik. A dokumentumkészítéshez használható HTML utasítások köre állandóan bővül, a nyelv fejlődik. A szabványosítás csak lassan követi a fejlődést. Ezért nem minden böngészőprogram tudja a HTML tasítások mindegyikét értelmezni. Egy böngésző, ha számára értelmetlen utasítással találkozik, akkor kihagyja, így nem okoznak problémát az újabb keletű - még szabványosítatlan - utasítások a régebbi kiadású WWW-böngészőknek sem...

Ingyen honlap

Ingyen honlap

Díjmentesen tudod elkészíteni profi honlapod, egy közkedvelt és egyszerű honlapkészítővel, amelyhez nincs szükség programozói tudásra. Ingyenesen lehet honlapod, gyorsan, percek alatt. Ha elakadnál, vagy szakértőkre bíznád elkészítjük helyetted, segítünk a grafikai munkálatokban, marketingben. Folyamatosan segítünk! Ingyenes tanfolyamot biztosítunk a regisztrálóknak, hogy könnyedén elsajátítsák a honlapkészítés trükkjeit, a honlapszerkesztőnkkel. Keresőoptimalizálási lehetőségeket szem előtt tartva alkottuk meg a rendszert, hogy könnyedén a keresők első oldalára juthass. Ráadásul pénzt is kereshetsz vele. A honlapokhoz extra szolgáltatásokat lehet vásárolni, és ha az általad meghívott regisztráló vásárol, abból te jutalékot kapsz.

Ingyen weblapok

Ingyen weblapok

Ingyenweblapok.hu -| Ingyen weblap. Az első hazai ingyenesen letöltheő weblapok weboldala. Az oldal köszöntője: Üdvözlök mindenkit a megújult oldalon. Egyre több funkció érhető el az oldalon. Bővítve lett az egyéni linkeknél a kereső, így már lehet keresni kulcsszavak, leírás alapján és a linkek nevében is. Beüzemelésre került egy szavazó modul mind a weblapoknál mind a scripteknél. Kérlek titeket, használjátok, hogy ebből is le tudjuk szűrni hogy milyen irányban mozduljon a frissítés. Az aktuális híreket nyomon követhetitek a hírek modulban , vagy az RSS csatornán keresztül. Szép napot mindenkinek!

Joomla!

Joomla!

Joomla használók közösségének honlapja. A Joomla! PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (Content Management System, CMS), mely a Mambo elágazásaként jött létre. A rendszer MySQL adatbázist használ az adatok tárolására.

Hirdetés
Jquery plugins

Jquery plugins

Jquery plugins - A legjobb jQuery plugin-ok egy helyen! Kategorizált, ingyenes jQuery plugin adatbázis magyar nyelvű ismertetőkkel. Az oldalon a legjobb, legigényesebb jQuery plugin-ok kerülnek bemutatásra, kategorizáltan, teljes leírással és bemutatóval, keresési- ill. letöltési lehetőséggel - mindezt magyarul!

Nvu/KompoZer weblapszerkesztő

Nvu/KompoZer weblapszerkesztő

Az Nvu a Mozilla HTML-szerkesztő komponensének (Mozilla Composer) továbbfejlesztése, a Firefoxhoz és a Thunderbirdhöz hasonlóan önálló program. A fejlesztés célközönsége az alapszintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkező otthoni felhasználók rétege, akik a program segítségével mély szakmai ismeretek nélkül is képesek saját weboldalukat elkészíteni, és az interneten közzétenni. Az éppen szerkesztett oldal HTML-forrása egy külön lapon megtekinthető, szerkeszthető, így a program a HTML nyelv megtanulásában is tud segíteni. Az Nvu magas szinten kezeli az űrlapokat, sablonokat és CSS-stíluslapokat, ezért az olyan profi webfejlesztők számára is használható lehet, akik gyorsan szeretnének végezni egy kisebb honlap elkészítésével. Az Nvu fejlesztése az 1.0-s verzió megjelenése után, 2005-ben abbamaradt. A forráskódot egy másik fejlesztőcsapat vette át, és KompoZer néven kiadtak egy hibajavító kiadást az Nvu-hoz. A KompoZer fejlesztése 2009-ben új lendületett vett. Közben az Nvu eredeti szerzője elkezdett dolgozni a következő generációs HTML-szerkesztőn, a BlueGriffon projekten. Ebből még nincs magyar verzió.

Opencart Magyarország

Opencart Magyarország

Az Opencart robosztus, nyílt forráskódú web áruház rendszer, könnyű kezelhetőséggel és testre szabhatósággal. A rendszer egyszerűen és könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel rendelkezik. Az Opencart robosztus e-kereskedelmi megoldást nyújt kereskedők számára, hogy saját üzletükkel részt tudjanak venni az e-kereskedelemben minimális ráfordítással. Több féle szállítási és fizetési módok, egyedi sablon kezelő és már megvásárolható magyar specifikus modulok számlázó programokhoz vagy ár-összehasonlító portálokhoz. Töltse le ingyen és próbálja ki magyarul!

PHP scriptek

PHP scriptek

Üdvözlök mindenkit a megújult php-script.hu oldalon. Már nagyon régóta vártam, hogy végre megnyithassam az oldalt, és most végre eljött ez a pillanat. Számos új funkció is lett az oldalon, és egy teljesen saját készítésű PHP motor működteti az oldalt. A fórum is saját készítésű, így elsőre nehéz lehet használni. A PHP Scriptek jobban áttekinthetők lettek, és midegyikhez van telepítési útmutató, néhol használati útmutató is. Javascripteknél nincs különösebb változás, mindössze rendezettebb lett. Nos az oldalra felkerültek/felkerülnek tutorialok is. Főként a PHP tutorialokra, és a CSS tutorialokra fogok koncetrálni. Weblapsablonok is rendezettebbek lettek. Linktár rendszerünkbe lehet ajánlani linkeket. Bannercsere rendszerbe is lehet bannert berakni, de egy embernek csak 1 bannerje lehet benn. Ajánlásnál lehet az oldalra anyagokat ajánlani normál felhasználók számára. És van egy új funkció még, a kereső is. Itt keresni lehet az oldalon. Számos funkciónak a használatba vételéhez regisztrálni kell , melyet baloldali tagoknak menünél lehet elérni. Hamarosan mégtöbb anyag lesz az oldalon! A hírekhez meg scriptekhez, ill. a tutorialokhoz van lehetőség hozzászólni is.

Segédletek haladó honlapszerkesztőknek

Segédletek haladó honlapszerkesztőknek

Aki honlap készítésre adja a fejét, annak tisztában kell lennie azzal, hogy mindenféle ismeretek nélkül nem fog jól működő és hasznos weboldalt készíteni. Még akkor sem, ha mindenféle csodaeszközöket használ a weboldal elkészítéséhez, mint Microsoft Frontpage, Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver, Amaya, Namo, NVU, Trellix, melyeknek a használatához nem igazán kell programozói tudás, vagy webszerkesztési ismeretek. Ezekkel a szoftverekkel mint a Microsoft Wordben dolgoznánk úgynevezett Wysiwyg (What You See Is What You Get) /amit látsz azt kapod/ oldalakat lehet készíteni, gyorsan, könnyedén. Pont ez a legnagyobb hátránya ezeknek a programoknak, hogy nem igen tanul meg velük az ember weboldalt készíteni, nem érti meg az oldalfelépítés, kialakítás alap szabályait sem.

Weblap sablonok

Weblap sablonok

Az oldalon több száz ingyenes websablon közül válogathatunk. Honlap, webhely, weblap, weboldal: E szavakat többféle értelemben használhatjuk. Az eredeti definíció szerint - melyet a World Wide Web Consortium határozott meg - a következő: Egy vagy több webes forrásból származó információk összessége, amelyet egyidejű feldolgozásra szánnak, és egy egyszeri URI határoz meg. Jobban mondva, egy weblap egy webes forrás, amely további webes forrásokat foglalhat magába egyetlen közös egységként való feldolgozásra, és azon egyedüli webes forrás URI-je hivatkozik rá, amely nem foglaltatik benne. A magyar nyelvben - főként a hétköznapokban - általában három értelmet tulajdonítunk a honlap, webhely, weblap és weboldal szavaknak...

Tuti menü