Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Böngésző bővítmények képes leírás - Internet.tlap.hu
részletek »

Böngésző bővítmények - Internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internet.tlap.hu » Böngésző bővítmények
Keresés
Találatok száma - 4 db
Adobe Flash Player (angol)

Adobe Flash Player (angol)

Adobe Flash Player hivatalos (angol nyelvű) honlapja. Az Adobe Flash egy szoftver amely az Adobe Systems termékcsaládba tartozik. Egy olyan professzionális multimédiafejlesztő-alkalmazás, amelynek segítségével könnyedén fejleszthetünk webes alkalmazásokat, játékokat, mozikat, vagy akár mobil tartalmakat. A Flash hatékonyan ötvözi a vektoros rajzolóprogram és a professzionális animációszervező-program minden előnyét.

Böngésző kiegészítők - szoftverbázis

Böngésző kiegészítők - szoftverbázis

Kiegészítők (bővítmények) gyűjteménye több böngészőhöz. Az oldalon fényképek és leírások is vannak a bővítményekhez. Ezen bővítmények segítségével bővíthetjük webböngészőnk tudását, új funkciókat építhetünk bele vagy gyorsíthatunk a sebességén, esetleg biztonságosabbá tehetjük velük a böngészésünk.

IE7Pro (angol)

IE7Pro (angol)

Ingyenes Internet Explorer kiegészítő. A programmal(Eszközök/IE7Pro Preferences) számtalan hasznos beállítást végezhetünk. Ilyen a lábléces keresés, a véletlenül bezárt ablak újbóli megnyitása, a két kattintásos tab bezárás, az emlékező funkció, a honlapok megnézése kis méretben, új kereső hozzáadása, vagy a menüszerkezet testre szabása.

Internet magazin hírek
Szolgáltatók: a januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése
Szolgáltatók: a januári számlákban... Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az internet-szolgáltatás áfája, a csökkentés az internetszolgáltatók januári számláiban jelenik meg, az áfa módosításával arányosan az előfizetési díjak is csökkentek - közölték a szolgáltatók az MTI érdeklődésére. A Telenor, a Vodafone, a Magyar Telekom, a Digi Kft., és a UPC Magyarország Kft....
A csaló vírusirtó alkalmazások veszélyeire figyelmeztet az NMHH
A csaló vírusirtó alkalmazások... A csaló vírusirtó emeltdíjas alkalmazások már egyre több előfizetőt...
A NAV internetes oldalán nyújt segítséget a biztonságos internetes vásárláshoz
A NAV internetes oldalán nyújt... A biztonságos internetes vásárláshoz nyújt segítséget a Nemzeti Adó- és...
Sun Java (angol)

Sun Java (angol)

Sun Java hivatalos (angol nyelvű) honlapja. Why download Java? Java technology allows you to work and play in a secure computing environment. Java allows you to play online games, chat with people around the world, calculate your mortgage interest, and view images in 3D, just to name a few. After you've downloaded Java, visit java.com to check out Java in Action in your daily life. Java software for your computer, or the Java Runtime Environment, is also referred to as the Java Runtime, Runtime Environment, Runtime, JRE, Java Virtual Machine, Virtual Machine, Java VM, JVM, VM, or Java download. Attention PC OEMs: Include Java software with your PCs! Find out how to distribute Java on your Windows PCs...

Tuti menü